Newsletter
Chcę być informowany o promocjach, nowościach, wyprzedażach przez co wyrażam zgodę na otrzymywanie od Heljos sp. z o.o sklep Alebre.pl informacji handlowych drogą elektroniczną. Rezygnacja jest możliwa w każdej chwili.
Jak smażyć na patelni aby nic z niej nie pryskało

Smażenie bez pryskania

Rozgrzewasz tłuszcz a gdy wrzucasz na niego mięso zimne mięso zaczyna pryskać brudząc wszystko dookoła i raniąc twoje ręce. 

Możesz już o tym zapomnieć. wystarczy że do tłuszczu tuż po jego wlaniu na patelnię  dodasz szczypkę soli .Sól podczas procesu podgrzewania rozpuści się w tłuszczu, i w magiczny sposób sprawi że  nie będzie już pryskał podczas smażenia ulubionych potraw.

Oczywiście możecie też zaopatrzyć się również w solidna patelnię do beztłuszczowego smażenia dostępne w naszym sklepie.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Facebook
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Twitter
Sklep internetowy Shoper.pl